Fine art portrett


Til fine art portretter bruker jeg ekstra god tid på forberedelser både før selve fotograferingen (styling og utvalg av klær), under fotografering og spesielt i etterbehandlingen . Her teller hver detalj!
Disse bildene skal ha et litt annerledes, drømmende og kunstnerisk uttrykk, og siden denne type portrett er så mye mer tidkrevende blir prisene noe høyere enn ved klassiske portrett.

Jeg leter for tiden etter større og egnet lokale til fotostudio i mitt nærmiljø, men enn så lenge har jeg fortsatt mitt lille studio hjemme som jeg bruker til denne type fotografering. I tilfelle allergi må jeg da informere om at jeg har en søt liten pus i hus.                                                                                                                                                                                                               


PRISER:

Fotografering 1-1,5timer                                                             2.000,-
Digital bildefil 1 stk                                                                         1.500,-
Digital bildepakke 5 stk                                                                6.200,-
Per ekstra digitale bildefil                                                               700,-

Fine art portrett anbefales fra 6 år og oppover for her er det viktig å kunne ta instrukser.  

Prisene inkluderer planlegging og forberedelser, lån av kundegarderobe og annet utstyr, fotografering, visningstime, redigering og digitale bildefiler i høyoppløselig jpeg kvalitet med privat bruksrett levert på USB.