Om produktet (Aluminiumsplater 3mm)

Bildene printes direkte på en 3mm hvit aluminiumsplate med sort kjerne. De hvite områdene i bildet vises som den hvite overflaten, og gir en flott og levende effekt i bildene. Den matte overflaten gir lite eller ingen gjenskinn. Aluminiumsplater er et robust materiale som også kan henge i våtrom og i utemiljø. Bildene vaskes med en fuktig klut rent vann.

Bildene leveres med ferdig montert oppheng på baksiden slik at bildene henger jevnt ut fra veggen ca 10mm og gir en svevende effekt. Bilder printet på aluminiumsplater passer perfekt for utsmykking i hjemmet, utemiljøet, kontorer, møterom og hoteller.

Om produkter (Glass fine art glicèe)

Hvis du ønsker den ultimate skarpheten og fargedybden, så skal du velge Glassprint. De printes med pigmentert blekk på Hahnemühle fine art papir, som monteres med bildesiden direkte mot et 4 mm fargeløst diamantglass.
Fargene forsterkes gjennom glassets dybde og blanke overflate, og kantene er polerte, så det fremstår med en lekker finish.
Leveres uten ramme, så man kan se de flotte fasettslepne kantene, som får bildet til å fremstå rått, ærlig og eksklusivt. På baksiden er det skjulte beslag, så bildet får en svevende effekt, ca. 10 mm fra veggen, hvor skyggen "rammer inn" bildet.

Om produktet (Matt Hahnemühle kunstpapir 210g)

Bildene printes på et lekkert kunstpapir fra Hahnemühle basert på naturlige 100% alfa-cellulose syrefri fiber. Papiret har en glatt matt finish og en lys tone, som sikrer kontrastfulle print i høy oppløsning med flott holdbarhet.